מתכון

פנקייק יוגורט ברוטב וניל ומייפל

פנקייקים אווריריים וטעימים להפליא שמקבלים טעמים נפלאים הודות ליוגורט שבבלילה

22,940 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
פנקייק יוגורט ברוטב מייפל, יוגורט ווניל. צילום: דניה ויינר
פנקייק יוגורט ברוטב מייפל, יוגורט ווניל. צילום: דניה ויינר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

לפנקייק:

לטיגון:

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב:

1

מערבבים את כל החומרים בקערית לרוטב אחיד. שומרים במקרר.

מכינים את הבלילה:

2

מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה במעבד מזון. מוסיפים ביצים, יוגורט וחמאה מומסת ומערבלים לתערובת חלקה.

מטגנים ומגישים:

3

מחממים מחבת כבדה או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית, משמנים במעט חמאה או מרססים בספריי שמן, ויוצקים בכל פעם כ-1/4 כוס מהתערובת. כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. מגישים חם עם הרוטב.