מגישים עם כל פרי שמתחשק כל עוד הוא עסיסי ובשיא עונתו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים קוואקר, קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון במעבד מזון. מוסיפים ביצה, חלב ושמן קנולה ומערבלים קלות רק עד לקבלת תערובת אחידה (עיבוד יתר יגרום לפנקייק להיות צמיגי).
2
מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ויוצקים בעזרת מצקת כ-1/4 כוס מן התערובת. כשמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה.
3
מגישים חם עם סירופ מייפל או דבש ופירות לפי הטעם.