החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל-דנטה.
2
בינתיים מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים נתחוני עוף, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד להשחמה. מוציאים מהמחבת ושומרים מכוסה.
3
מוסיפים למחבת שום, צ'ילי, עגבניות כתושות ברסק, עראק וזיתים ומטגנים עד שניחוח השום מורגש. מוסיפים מעט מים, כדי למנוע מהרוטב להיחרך.
4
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את העוף ומקפיצים יחד כמה דקות עד שהעוף מוכן. מתקנים תיבול ומפזרים מעל פטרוזיליה.
5
מעבירים לקערות הגשה ומפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת.
גיוון: מוותרים על העראק ומוסיפים כף אורגנו מיובש בתיבול של העוף.