גיוון: אפשר להשתמש גם ביין לבן יבש
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים פרוסות פורטובלו עם שמן זית ותימין.
2
מחממים מחבת וצולים את הפטריות עם מלח ופלפל 2 דקות מכל צד.
3
יוצקים יין ומגרדים את משקעי הצלייה מהמחבת. מבשלים 3-2 דקות עד שהאלכוהול מתאדה.
4
בינתיים מבשלים פסטה בסיר גדול עם מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה.
5
מוסיפים לפטריות מסקרפונה וקליפת לימון, מערבבים ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מתקנים תיבול במידת הצורך, מפזרים בזיליקום ומגישים.