מתכון

פסטה עם פורטובלו צלויות ברוטב מסקרפונה ויין לבן

פסטה חלבית עדינה עם פטריות ובזיליקום

5,972 בשלנים התעניינו במתכון זה
פסטה עם פורטובלו צלויות ברוטב מסקרפונה ויין לבן. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
פסטה עם פורטובלו צלויות ברוטב מסקרפונה ויין לבן. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

גיוון: אפשר להשתמש גם ביין לבן יבש

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים פרוסות פורטובלו עם שמן זית ותימין.

2

מחממים מחבת וצולים את הפטריות עם מלח ופלפל 2 דקות מכל צד.

3

יוצקים יין ומגרדים את משקעי הצלייה מהמחבת. מבשלים 3-2 דקות עד שהאלכוהול מתאדה.

4

בינתיים מבשלים פסטה בסיר גדול עם מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה.

5

מוסיפים לפטריות מסקרפונה וקליפת לימון, מערבבים ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מתקנים תיבול במידת הצורך, מפזרים בזיליקום ומגישים.