מתכון

פרגיות ופטריות מוקפצות בטריאקי

ארוחה קלילה עם ירקות ורטבים אסיאתיים. הפרגיות עסיסיות ומתקתקות. מקפיצים ומגישים על מצע אורז, או עם שיפוד

33,482 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פרגיות ופטריות מוקפצות בטריאקי. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
פרגיות ופטריות מוקפצות בטריאקי. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת. מוסיפים שמן ושום, מטגנים דקה ומוסיפים פטריות. מקפיצים 3-2 דקות.

2

מוסיפים פרגיות ומקפיצים עוד כ-5 דקות (עד שהנתחים עשויים). מוסיפים טריאקי, מבשלים 3-2 דקות, מסירים מהאש ומגישים.

הצעת הגשה:
• מניחים אורז בקערה ומסדרים עליו את הפרגיות עם הפטריות.
• משפדים את הנתחים ומגישים על סלט ירוק או על סלסה של פירות.