מתכון

קאפקייקס לוטוס בציפוי מסקרפונה

ניסיתם כבר לשלב בין ממרח לוטוס לגבינה? גם כאן הממרח הממכר עושה קסמים והופך כל קינוח וכל עוגה לחוויה

7,401 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קאפקייקס לוטוס בציפוי מסקרפונה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
קאפקייקס לוטוס בציפוי מסקרפונה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

ניסיתם כבר לשלב בין ממרח לוטוס לגבינה? גם כאן הממרח הממכר עושה קסמים והופך כל קינוח וכל עוגה לחוויה. עוגיות הלוטוס האהובות מצטרפות לחגיגה ותורמות פריכות וטעם קרמלי נהדר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

ציפוי:

הגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר (או משתמשים בעטרות נייר קשיחות כמו בתמונה).

2

מכינים את הקאפקייקס: מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים מלח ומערבבים.

3

מערבלים ממרח לוטוס, חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי ערבול. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם יוגורט ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

4

ממלאים את תבנית השקעים בבלילה (בעזרת כף) עד 3/4 הגובה.

5

אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים.

6

מכינים את הציפוי: שמים בקערת מיקסר את כל החומרים לציפוי ומקציפים כ-3 דקות לתערובת יציבה.

7

מצפים כל קאפקייק בעזרת גב של כף או מזלפים בעזרת שקית זילוף מעל כל קאפקייק.

8

מקררים 30 דקות להתייצבות, מפזרים פירורי עוגיות ומגישים. שומרים במקרר עד 3 ימים.