תבשיל עוף וקארי תאילנדי ירוק עם דלעת. יחד עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס, מדובר בשילוב מנצח.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מבשלים דלעת בסיר עם מי מלח רותחים 8 דקות לריכוך ראשוני. מסננים.
2
מחממים ווק עם שמן ומקפיצים בצל, שום וג’ינג’ר 5-3 דקות עד הזהבה קלה. מוסיפים מחית קארי וקוביות עוף ומקפיצים 2 דקות עד שהעוף משנה גוון.
3
מוסיפים את הדלעת, חמאת בוטנים וחלב קוקוס, ממליחים ומביאים לסף רתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות לחיבור הטעמים.
לפני ההגשה:
4
מוסיפים בזיליקום ומגישים עם אורז או אטריות אורז.
גיוון: את הכוסברה אפשר להחליף בעלי בזיליקום.