בגרסה שלי יש עוד דברים חוץ משוקולד: חמאת בוטנים, נוטלה, אגוזי פקאן ומשמשים מיובשים. ויש גם תוספת של חמאת קקאו ונוגט, שמעניקים ליטוש מקצועי לתוצאה הסופית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשכבת השוקולד המריר:
לשכבת השוקולד חלב:
לשכבת השוקולד הלבן:
אופן ההכנה
מכינים את שכבת השוקולד המריר:
1
ממיסים שוקולד ונוטלה במיקרוגל או על ביין מארי. מוסיפים אגוזים ומערבבים. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר למשך חצי שעה.
מכינים שכבת שוקולד חלב:
2
ממיסים שוקולד חלב, חמאת בוטנים וחמאת קקאו במיקרוגל או על ביין מארי. מוסיפים משמשים, מערבבים ויוצקים על שכבת השוקולד המריר. משטחים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
מכינים שכבת שוקולד לבן:
3
ממיסים שוקולד לבן, נוגט וחמאת קקאו במיקרוגל או על ביין מארי. מערבבים, יוצקים על שכבת שוקולד החלב ומצננים 3 שעות לפחות.
4
לפני ההגשה חותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.