פאדג’ הוא קינוח שמצריך מדחום, סוכר ובישול ממושך. זאת גרסה מקוצרת שעושה שימוש בממרח נוטלה ודבש, המבטל את הצורך בהכנת סירופ סוכר. 10 דקות עבודה, 3 שעות בתנור והמנה מוכנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים שקדים במחבת טפלון גדולה ללא שמן על להבה בינונית 3-2 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה קלה (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב.
2
ממיסים שוקולד במיקרוגל או מעל אמבט מים חמים (בן מארי) ומערבבים למשחה אחידה. מוסיפים ממרח נוטלה ומערבבים. מוסיפים דבש ואת השקדים הקלויים ומערבבים היטב.
3
יוצקים את התערובת לתבנית חד-פעמית בגודל 17×22 ס”מ ומכסים ברדיד אלומיניום.
4
מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות עד שהתערובת מתקשה.
5
מעבירים את מלבן השוקולד לקרש חיתוך וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
6
שומרים בכלי אטום במקרר עד שבועיים.