מתכון

קוביות קוקוס שחור-לבן

מה קודם — הלבן או השחור? שאלה קשה כי שניהם כל כך טעימים, כל אחד לחוד ושניהם יחד. הכי טוב מלמעלה למטה בביס אחד

16,061 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קוביות קוקוס שחור-לבן. צילום: דניאל לילה
קוביות קוקוס שחור-לבן. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים אבקת סוכר, חלב קוקוס וקוקוס בקלחת תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד שהתערובת נפרדת מהדפנות (כמו בצק רבוך).

2

מערבבים עוד 4 דקות, מסירים מהאש ומחלקים ל-2 קערות. לקערה אחת מוסיפים שוקולד מריר ולשנייה — שוקולד לבן. מערבבים היטב.

3

יוצקים את השכבה הכהה לתבנית, מהדקים ומיישרים היטב. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.

4

יוצקים את השכבה הלבנה על הכהה, מהדקים ומיישרים. מקררים עד להתמצקות.

5

חותכים את המשטח לקוביות בגודל ½2 ס”מ.