הטעם החרוך של הפלפלים, הקייל והשום נותנים לפסטה פרשנות חדשה. כדאי להתחיל בחליטה של הקייל כדי לרכך אותו ולוודא שלא יתייבש וייחרך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. חולטים עלי קייל במשך 3 דקות לריכוך, שולפים בעזרת מלקחיים ומניחים בקערה עם מי קרח.
2
מוסיפים את הפסטה לסיר עם המים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה.
3
בינתיים מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן זית ומקפיצים פרוסות פלפלים ושום 3-2 דקות להזהבה. מוסיפים את הקייל ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים יחד עוד דקה ומגישים עם פרמזן.