מתכון

קייק בננה וגבינת שמנת

גבינת שמנת ניו יורק 12%, יוגורט, פקאנים וסוכר חום - כך מתענגים על עוגה טובה בלי ייסורי מצפון

10,398 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
קייק בננה וגבינת שמנת. צילום: בן יוסטר | סגנון: אוריה גבע | כלים: חדרים
קייק בננה וגבינת שמנת. צילום: בן יוסטר | סגנון: אוריה גבע | כלים: חדרים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית.

מכינים את תערובת העוגה:

2

שמים חמאה, סוכר, בננות, תמצית וניל וביצים בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים 3-2 דקות לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, מלח, קינמון, אבקת אפייה ופקאנים. מערבלים רק עד שנוצרת תערובת אחידה.

מכינים את המלית:

3

מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה.

מרכיבים ואופים:

4

יוצקים מחצית מתערובת העוגה לתבנית. יוצקים מעל את המלית בזהירות ומחליקים. לסיום יוצקים את יתרת תערובת העוגה.

5

אופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.