החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית.
מכינים את תערובת העוגה:
2
שמים חמאה, סוכר, בננות, תמצית וניל וביצים בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים 3-2 דקות לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, מלח, קינמון, אבקת אפייה ופקאנים. מערבלים רק עד שנוצרת תערובת אחידה.
מכינים את המלית:
3
מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה.
מרכיבים ואופים:
4
יוצקים מחצית מתערובת העוגה לתבנית. יוצקים מעל את המלית בזהירות ומחליקים. לסיום יוצקים את יתרת תערובת העוגה.
5
אופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.