החומרים טבלת מידות ומשקלות
למוס:
לג'לי פירות:
אופן ההכנה
מכינים את המוס:
1
ממיסים שוקולד במיקרוגל או בקערה מעל בן מארי. מצננים מעט. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים היטב.
2
מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
3
יוצקים את התערובת לצנצנות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.
מכינים את הג'לי:
4
מערבבים ג'לטין בכוס מיץ ומניחים לכמה דקות.
5
בינתיים מחממים את 2 כוסות המיץ הנותרות וסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר.
6
יוצקים את כוס המיץ עם הג'לטין למיץ עם הסוכר ומערבבים היטב. מסננים מעל מסננת דקה ומצננים כ-15 דקות — התערובת צריכה להיות חמימה יותר מטמפ' החדר אך לא רותחת, כדי שלא תפגע בעוגת הגבינה כשניצוק מעליה את הג'לי.
7
יוצקים את הג'לי החמים על העוגות, מפזרים פירות, מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.