החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקדאיף:
חומרים למלית:
לסירופ:
לקישוט:
לטיגון:
אופן ההכנה
מכינים סירופ
1
מביאים לרתיחה את כל החומרים ומבשלים כ-3-4 דקות על אש נמוכה. מצננים.
מכינים אטריות קדאיף
2
פותחים את הבצק על השולחן תוך כדי הוספת חמאה מומסת ואבקת סוכר עד שכל הבצק מצופה חמאה ואבקת סוכר.
מכינים את המלית
3
מערבבים גבינת ריקוטה, סוכר ביחד וווניל.
מכינים את הכנאפה
4
ממיסים חמאה במחבת. ומסירים מהאש.
5
מניחים את שלושת הפורמות במחבת, ומסדרים בתחתית כל פורמה שכבה דקה של איטריות. שמים על התחתית 2 כפות ממלית הגבינה ומעל מסדרים שכבה של פירות יער. מסדרים על פירות היער עוד שכבה של גבינה ומכסים באטריות קדאיף.
6
מחזירים את המחבת לאש נמוכה ומטגנים תוך כדי סיבוב של המחבת שמאלה וימינה על מנת שהבצק לא יישרף מלמטה. מטגנים עד להזהבה יפה והופכים בזהירות את הפורמות לטיגון הצד השני.
7
מסירים את המחבת מהאש. ומציאים את הפורמות לצלחות הגשה. מחלצים את המנות מהפורמות ויוצקים מעל סירופ סוכר מצונן. מקשטים בפיסטוק.