החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
לטיגון:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים תרד ומטגנים דקה-שתיים עד שהוא עטוף בשמן. מעבירים לקערה.
2
מועכים גרגרי חומוס למחית גסה בעזרת מזלג או ממחה (להכנת פירה) ומוסיפים לקערה. מוסיפים ביצה, פירורי לחם ותבלינים ומערבבים. מקררים חצי שעה להתייצבות.
3
מחממים שמן במחבת בעלת ציפוי מונע הידבקות. יוצרים מהתערובת קציצות ארוכות ודחוסות בעזרת 2 כפות או בידיים רטובות. מטגנים במחזורים 3-2 דקות מכל צד עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
4
מגישים חם או בטמפ’ החדר עם פלחי לימון.