מתכון

קציצות חומוס ותרד

חומוס ותרד הם שידוך מוצלח שבמקרה הזה הפך לקציצות צמחוניות מהירות וטעימות להפתיע

26,364 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
קציצות חומוס ותרד. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
קציצות חומוס ותרד. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

לטיגון:

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים תרד ומטגנים דקה-שתיים עד שהוא עטוף בשמן. מעבירים לקערה.

2

מועכים גרגרי חומוס למחית גסה בעזרת מזלג או ממחה (להכנת פירה) ומוסיפים לקערה. מוסיפים ביצה, פירורי לחם ותבלינים ומערבבים. מקררים חצי שעה להתייצבות.

3

מחממים שמן במחבת בעלת ציפוי מונע הידבקות. יוצרים מהתערובת קציצות ארוכות ודחוסות בעזרת 2 כפות או בידיים רטובות. מטגנים במחזורים 3-2 דקות מכל צד עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג.

4

מגישים חם או בטמפ’ החדר עם פלחי לימון.