החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים בקערה 40 גרם (4 כפות) אבקת חלב, קמח, קורנפלור, סוכר ומלח. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לתערובת אחידה.
3
מפוררים את הבצק בעזרת הידיים ומפזרים בתבנית בשכבה אחידה.
4
אופים 60-40 דקות עד שהקראמבל מקבל צבע זהוב-חום ומצננים.
5
ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או מעל בן מארי.
6
מוסיפים לשוקולד המומס את יתרת אבקת החלב ואת פירורי הקראמבל ומערבבים עד שכל הפירורים מצופים בשוקולד. ממשיכים לערבב מדי כמה דקות עד שהשוקולד מתקשה ומתקבלים פירורים נפרדים מצופים בשוקולד.