מתכון

קרפאצ'ו עגבניות עם חמון ופלפלי פדרון

מנה שמזכירה מאוד טעמים מהחופשה האחרונה בספרד

2,155 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2016
קרפאצ'ו עגבניות עם חמון ופלפלי פדרון
קרפאצ'ו עגבניות עם חמון ופלפלי פדרון

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-110 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מניחים עגבניות בתבנית, מברישים אותן בכ-1/4 כוס שמן זית ומפזרים 1/2 כף מלח גס.

3

צולים את העגבניות שעה ורבע או עד שהן מתייבשות כמעט לגמרי והופכות פריכות. מצננים.

4

מחממים כ-1/3 כוס שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים פלפלי פדרון ובוזקים עליהם מלח גס. צולים כ-2 דקות על להבה בינונית מכל צד עד שהם משחימים ומעבירים לנייר סופג.

5

מסדרים את העגבניות על צלחת הגשה עגולה ועליהן את הפלפלים הצרובים ופרוסות חמון. מפזרים עלי אורגנו, את יתרת שמן הזית והמלח הגס ומגישים.