החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-110 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מניחים עגבניות בתבנית, מברישים אותן בכ-1/4 כוס שמן זית ומפזרים 1/2 כף מלח גס.
3
צולים את העגבניות שעה ורבע או עד שהן מתייבשות כמעט לגמרי והופכות פריכות. מצננים.
4
מחממים כ-1/3 כוס שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים פלפלי פדרון ובוזקים עליהם מלח גס. צולים כ-2 דקות על להבה בינונית מכל צד עד שהם משחימים ומעבירים לנייר סופג.
5
מסדרים את העגבניות על צלחת הגשה עגולה ועליהן את הפלפלים הצרובים ופרוסות חמון. מפזרים עלי אורגנו, את יתרת שמן הזית והמלח הגס ומגישים.