החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת עמוקה עם חמאה ושמן זית ומאדים כרישה ושום 3 דקות על להבה בינונית-גבוהה. מגבירים את גובה הלהבה ומוסיפים פטריות. מתבלים בתימין, מלח ופלפל ומקפיצים 4-3 דקות עד שהפטריות מזהיבות.
2
מוסיפים יין ומאדים דקה. מוסיפים חרדל ושמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים ומבשלים 2 דקות לצמצום. טועמים ומתקנים תיבול.
3
מבשלים פסטה, מערבבים עם הראגו ומגישים: מוסיפים פסטה לסיר עם ראגו הפטריות, מערבבים דקה לחיבור טעמים וספיגתם בפסטה ומגישים.