מתכון

ראיטה

הראיטה היא חלק בלתי נפרד מארוחה הודית צמחונית או בשרית

7,269 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
ראיטה. צילום: shutterstock
ראיטה. צילום: shutterstock

היוגורט מתובל בזרעי כמון, ולפעמים גם ירקות טריים כמו בצל קצוץ או עגבנייה מרוסקת. כאן מדובר במלפפון וכמון — שילוב מוצלח שכדאי לאמץ גם לסלט.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים היטב מחבת כבדה ויבשה ללא שומן וקולים בה זרעי כמון 3 דקות או עד שמשחימים ומעלים ריח. מקררים מעט וטוחנים במכתש ועלי לאבקה.

2

מערבבים בקערה יוגורט, מלפפונים ומלח.

3

מפזרים את הכמון הטחון מעל היוגורט ומערבבים.