מתכון

רוטב פטריות פורצ'יני

תערובת הפטריות המיובשות והטריות משדרגת את רוטב השמנת הקלאסי והופכת אותו לבן לוויה נפלא לכל מנה

11,256 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
רוטב פטריות פורצ'יני
רוטב פטריות פורצ'יני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים פטריות הפורצ'יני במים קרים לסילוק לכלוך גס ומעבירים לקערה עם מים חמים למשך 10 דקות. מסננים וקוצצים את הפטריות ושומרים את מי ההשריה בצד.

2

ממיסים חמאה במחבת ומקפיצים בצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את פטריות הפורצ'יני הקצוצות, עגבניות מיובשות ופטריות טריות. מערבבים ומוסיפים את מי ההשריה המסוננים. מבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות.

3

מוסיפים שמנת, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.

4

מגישים עם פסטה, דגים או ירקות מאודים.