החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שוטפים פטריות הפורצ'יני במים קרים לסילוק לכלוך גס ומעבירים לקערה עם מים חמים למשך 10 דקות. מסננים וקוצצים את הפטריות ושומרים את מי ההשריה בצד.
2
ממיסים חמאה במחבת ומקפיצים בצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את פטריות הפורצ'יני הקצוצות, עגבניות מיובשות ופטריות טריות. מערבבים ומוסיפים את מי ההשריה המסוננים. מבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות.
3
מוסיפים שמנת, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
4
מגישים עם פסטה, דגים או ירקות מאודים.