מה עושים איתו?
- מכינים כבדי עוף מוקפצים עם צ'אטני פירות: מטגנים בצל גדול פרוס במחבת עם שמן. מוסיפים 1/2 ק"ג כבדי עוף נקיים ומטגנים 3 דקות. כשהכבדים מתחילים להיצרב, מוסיפים 1/2 כוס צ'אטני ומשלימים את הבישול. מגישים עם פירה.
- מגישים לצד פאטה כבד או מורחים מן הרוטב על טוסט ומניחים פרוסת פאטה מעל.
- מורחים על לחם שאור ומניחים מעל פרוסת גבינת עיזים בשלה וארומטית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים ריבה עם תבלינים במשך 5 דקות על להבה מינימלית למיצוי הטעמים בלי שתיחרך. מצננים.
2
שומרים בצנצנת במקרר עד חודש.