מתכון

שוקיים במרינדת יין, בלסמי ותפוזים

תבנית שוקי העוף המתקתקות תתחסל במהירות הבזק. יין איכותי במרינדה ישביח את התוצאה

15,085 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
שוקיים במרינדת יין, בלסמי ותפוזים. צילום: ריאן, סגנון: רותם ניר
שוקיים במרינדת יין, בלסמי ותפוזים. צילום: ריאן, סגנון: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

אופן ההכנה

1

שוטפים את השוקיים ומייבשים היטב בנייר סופג. מסדרים בתבנית בעומק 5 ס”מ וזורים מלח גס ופלפל שחור.

2

מערבבים את כל חומרי המרינדה עד שהסוכר נמס, ויוצקים על גבי השוקיים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, רצוי למשך הלילה.

3

מחממים תנור ל-200 מעלות.

4

מוציאים את השוקיים מהמקרר ואופים כשעה ורבע. משחימים משני הצדדים.