מתכון

שיפודי טופו ופטריות במרינדה חריפה-מתוקה

מנה שכיף לנשנש: הטיגון של הטופו לפני הצלייה נותן פריכות לו פריכות

29,056 בשלנים התעניינו במתכון זה
שיפודי טופו ופטריות במרינדה חריפה-מתוקה (מנה טבעונית). צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
שיפודי טופו ופטריות במרינדה חריפה-מתוקה (מנה טבעונית). צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

התוצאה – הטופו סופג היטב את הטעמים והופך למעדן. רק  אל תוותרו על החימום החוזר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון עמוק:

לרוטב:

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק.

2

מערבבים את חומרי הרוטב.

3

מקמחים קוביות טופו בקורנפלור, מנערים את העודפים ומטגנים בשמן עד שזהוב יפה. מוציאים למסננת.

4

מניחים ברוטב עם הפטריות ומקררים כשעה. מדי פעם הופכים כדי שהטעמים ייספגו.

5

משפדים את הטופו על שיפודי במבוק, ובין כל שתי קוביות מניחים פטרייה.

6

צולים בגריל או במחבת לחימום ופריכות. מגישים מיד