הנה מתכון לשיפודי שווארמה שתרצו לאמץ.
.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
קוצצים בצל ועשבי תיבול במעבד מזון. מערבבים עם שאר החומרים פרט לנתחי צוואר הכבש ויוצרים מהתערובת קציצות בקוטר כ-6 ס"מ.
2
עוטפים כל קציצה בפרוסה אחת או שתיים של צוואר כבש ומשפדים כמה קציצות על שיפודים אישיים או את כל הקציצות על שיפוד ענק. צולים על גריל חם. הופכים מדי 2 דקות, כדי שכל השומן ייצלה ויעשה שחום ופריך. מגישים על לאפה עם סלט ירקות, טחינה וסלט של בצל סגול עם סומאק ופטרוזיליה.