החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת עם שמן. מוסיפים בצל, שום וקוביות חציל, מתבלים ומטגנים כמה דקות. מוסיפים פלפלים ומטגנים עד שהם זהובים יפה.
2
מוסיפים עגבניות ומחית עגבניות מיובשות, מכסים, מנמיכים להבה ומניחים להתבשל במשך 5 דקות.
3
מפזרים קוביות גבינה על פני השקשוקה ומטביעים אותן ברוטב כדי שיתמוססו. מבשלים עוד כמה דקות והשקשוקה מוכנה – הקצוות של הרוטב מושחמים יפה והמרכז נוזלי. אם בשלב כלשהו השקשוקה נראית לכם יבשושית מכסים, ואם היא נוזלית מדי – מאדים ללא מכסה.
4
מגישים חם עם לחם או מאפה אחר לטבילה.