דלג על Banners
Banners
ששת דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

עוד שבועיים לארוחת החג! כבר תכננתם תפריט?
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פורום אוכל ומתכונים

מנהלת הפורום: רינת לפידות

המדריך הצנוע לגולשי הקהילה
מחשבוני המרה

קבצי המתכונים של פורום אוכל ומתכונים:

קבצי מתכונים שרוכזו ע"י חברי פורום האפייה לאורך השנים

 

מתכוני שבועות חלק א' | מתכוני שבועות חלק ב' | סלטים חלק א' | סלטים חלק ב' | קובץ התוספות | פשטידות וקישים | קובץ המרקים | ארוחה בסיר אחד | קובץ החצילים

 

 

הוסף נושא חדש
מתכון לקובנה תימנית. קובי   | 15:35 12/10/2001
מתכון: קובנה Lord_of_Code   | 17:32 12/10/2001

מתכון: קובנה

רכיבים:
החומרים:
חצי ק"ג קמח מנופה
20 גר' שמרים
1 כף סוכר
כפית וחצי מלח
75 גר' חמאה מומסת

אופן הכנה:
שמים את השמרים בקערית קטנה עם סוכר ומעט מים. מניחים לתערובת לתסוס כחצי שעה.
מוסיפים את השמרים המומסים אל קערה ובה הקמח. מוסיפים את המלח ומים ליצירת בצק חלק וגמיש. הבצק צריך להיות רך מאד אך לא דביק. מכסים בניילון נצמד ומשהים למשך כ- 3 שעות.
מחלקים את הבצק לכמה כדורים. טובלים את הכדורים בחמאה מומסת ומכניסים אותם, צפופים זה על זה אל תוך סיר מתכת קטן. מכסים במכסה או בנייר כסף ומניחים לעוד שעה לפחות.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי. מנמיכים את ל 100 מעלות וממשיכים לאפות על בחום נמוך עוד כמה שעות.
מגישים עם סחוג ביתי.

הערות:


מקור המתכון:
דרך האוכל

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.3
www.mai.co.il

הוסף נושא חדש
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
מארחים בסוכה על בירה צוננת
5 תפריטים לאירוח בסוכה ו-5 בירות שילוו אותם
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
ספר המתכונים שלכם לחגים
כל המתכונים לחגים בעמוד אחד
קהילת על השולחן
האירוע שם היה מדהים! - יהודית, פורום ביקורת מסעדות
אשמח לקבל את עזרתכם.. - בר, פורום האפייה
פרטים בנוגע לביקורת המאד לא ... - erez_ls, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel