דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על סקר
סקר

סקר

החמין שלי...
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פורום אוכל ומתכונים

מנהלת הפורום: רינת לפידות

המדריך הצנוע לגולשי הקהילה
מחשבוני המרה

קבצי המתכונים של פורום אוכל ומתכונים:

קבצי מתכונים שרוכזו ע"י חברי פורום האפייה לאורך השנים

 

מתכוני שבועות חלק א' | מתכוני שבועות חלק ב' | סלטים חלק א' | סלטים חלק ב' | קובץ התוספות | פשטידות וקישים | קובץ המרקים | ארוחה בסיר אחד | קובץ החצילים

 

 

הוסף נושא חדש
בצק שמרים "פרשבורג" הדס   | 17:02 30/05/2001
פרסבורגר-בצק שמרים קר קרין-על השולחן   | 11:58 31/05/2001

פרסבורגר-בצק שמרים קר

חומרים:
500 גרם קמח
250 גרם חמאה
50 גרם סוכר
2 חלמונים
10 גרם מלח
25 גרם שמרים
100 ש"ל חלב
כפית תמצית ווניל
גרידה מ1/4 לימון

במיקסר עם קרס לישה מערבבים חמאה עם סוכר, וניל ולימון.
מוסיפים חלמונים
מוסיפים שמרים מומסים בחלב ואת כל הקמח. לשים היטב לבצק חלק ומקררים.
מכינים קראנץ' או מכינים עוגיות דמויות סהרון ממולאות.
מתפיחים לפי הוראות המתכון ואופים בחום 200 עד הזהבה

הוסף נושא חדש
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדף הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
קהילת על השולחן
תודה רבה על המדריך - עדי רומי, פורום אכילה נכונה
קפה קפה חיפה (המושבה ... - אוהד, פורום ביקורת מסעדות
מארח אצלי 20 אנשים - smokilevi@gmail.com, פורום אוכל ומתכונים

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel