דלג על Banners
Banners
חידון פסח
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

מאכל הפסח האהוב עלי:
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פורום אוכל ומתכונים

מנהלת הפורום: רינת לפידות

המדריך הצנוע לגולשי הקהילה
מחשבוני המרה

קבצי המתכונים של פורום אוכל ומתכונים:

קבצי מתכונים שרוכזו ע"י חברי פורום האפייה לאורך השנים

 

מתכוני שבועות חלק א' | מתכוני שבועות חלק ב' | סלטים חלק א' | סלטים חלק ב' | קובץ התוספות | פשטידות וקישים | קובץ המרקים | ארוחה בסיר אחד | קובץ החצילים

 

 

הוסף נושא חדש
גליון המנגל אורן   | 19:42 24/04/2001
גליון המנגל - מרץ 99, גליון מספר 97 קרין-על השולחן   | 21:27 24/04/2001
פיצה על המנגל - איתי שלו, מגליון המנגל קרין   | 21:42 24/04/2001

פיצה על המנגל - איתי שלו

בצק בסיסי:
250 מ"ל מים חמים
קורט סוכר
15 גרם שמרים טריים
785 גרם קמח לבן
45 גרם קמח מלא
60 גרם קמח תירס טחון דק
10 גרם מלח גס
11/2 כפות שמן זית

מכינים בבוקר, לפני היציאה. מתפיחים בבית ובמכונית, ולא שוכחים
ניר אפיה ומערוך (וגם תוספות ורוטב לפיצה)
מערבבים את המים, הסוכר והשמרים, ומניחים לתסוס 5 דקות.
מערבבים בנפרד קמחים+שמן.
מוסיפים לתוך הקמחים את המים עם השמרים, תוך לישה.
מורחים את הבצק במעט שמן זית ומניחים לתפוח.
לאחר שעה וחצי מכים באגרוף במרכז הבצק.
נותנים לתפוח עוד 30 דקות.
מכים שנית ואם הבצק דביק מדי מוסיפים קצת קמח (הבצק יתפח פחות מבצק לחם).
בפיקניק:
מחלקים את הבצק לכדורים, מרדדים על ניר אפיה לאליפסה, בעובי 3 מ"מ.
מניחים את הבצק על הגריל. לאחר דקה הוא מתחיל להתנפח, וחלקו התחתון
מתחיל להתקשות ולהזהיב.
הופכים את הבצק, מברישים את שטח הפנים בשמן זית, מורידים מהגריל, מסדרים תוספות ומחזירים
לגריל לדקה נוספת.
אפשר לפזר עוד שמן זית בסיום.
הצעות קלאסיות לתוספות:
בסיס רסק עגבניות עם:
צ'ילי ומוצרלה, תרד צימוקים וגורגונזולה, פרושוטו ביצה ופרמזן, פירה שעועית לבנה
ובעיקר להסחף עם הדמיון והטעמים האהובים. בהצלחה
הוסף נושא חדש
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חם מהתנור - גיליון האפייה השנתי!
הזמינו עכשיו וקבלו אותו עד הבית
על השולחן עושים לכם סדר!
כל המתכונים לפסח במקום אחד
Baba au Rhum
עוגת שמרים ספוגה בסירופ רום ריחני
יקבי ברקן מציגים
בצירים חדשים לסדרות היוקרה
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
קהילת על השולחן
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel