דלג על Banners
Banners
מבצע ליידי ארקוס
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

החמין שלי...
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פורום אוכל ומתכונים

מנהלת הפורום: רינת לפידות

המדריך הצנוע לגולשי הקהילה
מחשבוני המרה

קבצי המתכונים של פורום אוכל ומתכונים:

קבצי מתכונים שרוכזו ע"י חברי פורום האפייה לאורך השנים

 

מתכוני שבועות חלק א' | מתכוני שבועות חלק ב' | סלטים חלק א' | סלטים חלק ב' | קובץ התוספות | פשטידות וקישים | קובץ המרקים | ארוחה בסיר אחד | קובץ החצילים

 

 

הוסף נושא חדש
הכנת פסטרמה ביתי אסף כהן-יונתן   | 21:19 10/06/2010
ושוב רינת לפידות   | 23:33 10/06/2010
מצטרפת בחום להמלצה! דינה   | 21:59 13/06/2010
איך לאפות ? אורנה אשכנזי   | 17:26 24/06/2010
שימי לב להוראות של המתכון של דורעם גונט דינה   | 00:05 25/06/2010
מצטרפת להמלצה ורד ברינט   | 18:30 28/06/2010
הסבר קצר ותמונות aviram   | 23:35 10/07/2010
עוד שתי תמונות aviram   | 23:38 10/07/2010
עוד שתי תמונות aviram   | 23:38 10/07/2010
עוד שתי תמונות aviram   | 23:39 10/07/2010
עוד אחת aviram   | 23:41 10/07/2010
אחרונה aviram   | 23:44 10/07/2010
אחרונה aviram   | 23:45 10/07/2010
המים בתנור כדי שהשומן שמטפטף לא ישרף aviram   | 23:47 10/07/2010
פסטרמה ביתית מוצלחת tatik66   | 20:06 18/07/2010
לא יודעת מה קראת באינטרנט,

פסטרמה לא עושים מעוף, או יותר נכון מחזה עוף, הוא עדין מידי ויבש מידי,

אני עושה כבר שנים פסטרמה מפרפר הודו, וכמה שזה נשמע לא משהו לאנשים שלא אוהבים הודו ואני ביניהם, יוצא מעולה,

להלן המתכון

חצי פרפר( חזה הודו אחד למי שלא יודע מה זה פרפר)
כף פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים את כל חמרי המשרה, ועוטפים את הפרפר בתערובת טוב טוב, מלינים לילה במקרר.

למחרת מחממים תנור לחום גבוה מאוד, עדיפות לגריל עליון, לוקחים תבנית עליה נייר אפיה ועל נייר האפיה רשת שעליה מונח החזה,

אופים 20 דקות מכל צד, וזהו,

לא תספיקו לקרר, והוא כבר יאכל

בתאבון טטי
אף פעם amikaya   | 10:35 23/03/2011
הוסף נושא חדש
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדף הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
לראשונה מזה 6 שנים – יין ישראלי ברשימה של Wine Spectator
מגזין היין הנחשב ציין לשבח את רקנאטי קברנה סוביניון מסדרת גליל עליון
קהילת על השולחן
כתבה של האמנית ליאת ישי - עדי רומי, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
אמיר יקותיאל מסביר על הבועה ... - עדי רומי, לוח מוצרים חדשים
אני אישית מעדיף בניה רגילה - עדי רומי, לוח מוצרים חדשים

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel