דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

אחרי החגים כבר פה. חזרתם לבשל בריא?
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פורום האפייה

מתכונים, עצות, שאלות ותשובות - בנושאי אפייה וקונדיטוריה
ייעוץ קולינרי: איריס גלברט


המדריך הצנוע לגולשי הקהילה
מחשבוני המרה

קבצי המתכונים של פורום האפייה:

קבצי מתכונים שרוכזו ע"י חברי פורום האפייה לאורך השנים

עוגות שמרים חלק א' | עוגות שמרים חלק ב' | קובץ הלהיטים | העוגות של מועדון האפייה | עוגות רושם | האוסף הקייצי | האוסף הדיאבטי | פשטידות וקישים | מחברת המתכונים הסוציאליים | עוגות פרי | אוסף השוקולד | אוסף העוגיות

 

 

הוסף נושא חדש
***טורט לפסח*** מיכל-מיש   | 14:32 2/04/2006
לקראת החג, החלטתי לשתף אתכם במתכון לטורט נפלא לפסח שמצאתי בעבר באחד משיטוטי באתרי האוכל למיניהם. אני לא ממש זוכרת למי מגיע הקרדיט על העוגה הזאת.
(לבלצ"י- אפשר לנסות להכין עם הטורט הזה וריאציה של העוגה המרוקאית לפסח.... ולעליזה- אולי זה יהיה תחליף כשר ומוצלח לטורטליזה שלך)

225 גר'' סוכר
1/2 כוס קמח מצה
200 גר'' שקדים/אגוזים טחונים
מיץ מ-1/2 לימון
גרידת לימון
2 כפות שמן
8 ביצים מופרדות

1.מקציפים את החלבונים עם הסוכר
2.מערבבים את החלמונים עם הלימון והשמן ומקפלים לתוך הקצף.
3. מערבבים את הקמח והשקדים ומקפלים לתוך שאר התערובת.
4. אופים ב-180 מעלות כ-45 דק''.
מיכלי, משתמשים פה בקמח מצה רגיל או זה הטחון דק, המיועד לעוגות? הילה   | 16:13 2/04/2006
אני השתמשתי בקמח מצה רגיל, אבל אם יש לך קמח מצה דק לעוגות,זה נראה לי עדיף מיכל-מיש   | 16:37 2/04/2006
יופי. עוד לא נערכתי עם הקניות של פסח. הילה   | 21:21 2/04/2006
הוסף נושא חדש
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדך הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
המתכון שיטיס אתכם לאיטליה!
הזדמנות אחרונה לשלוח מתכון על פי כללי הדיאטה הים תיכונית ולטוס לאיטליה
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
קהילת על השולחן
יש יותר טובות - ValeriaLutsky, פורום ביקורת מסעדות
וואוו, נראה מעולה - Mirit_dan29, פורום אוכל ומתכונים
רטרו פנקייק בר - Mirit_dan29, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel