דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

אחרי החגים כבר פה. חזרתם לבשל בריא?
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

לוח מסעדות, אירועים וסדנאות

הלוח מיועד להודעות עצמיות של מסעדות, סדנאות, קייטרינג ואירועים גסטרונומיים. ההודעות אינן עוברות עריכה והן על אחריות מוסריהן.
המדריך הצנוע לגולשי הקהילה

יש לכם ביקורת או המלצה? מחפשים מסעדה?
היכנסו לפורום ביקורת המסעדות


הוסף נושא חדש
המסעדה הבדואית "אל סולטן" מדווחת על ביקושי שיא לחומוס לקראת המנגלים של יום העצמאות אנדראה עמנואל   | 11:16 16/04/2012
כמידי שנה נכנסת מסעדת אל סולטן לקראת חג המנגלים והניפנופים ל"כוננות יום העצמאות" ונערכת לעמוד בביקושי שיא לחומוס טרי ולשאר מיני הסלטים המזרחיים שמפנקים את הבשר "על האש". בשנת 2011 נרשמה במסעדה שבצומת בית זרזיר היסטוריה, כאשר הביקוש לסלט חומוס טרי הוכפל בהזמנות לחג ונאמד על משקל של טון ! חומוס.
לדברי אסעד אל פול, שף המסעדה: "הישראלים מנפנפים השנה בכמויות, והחומוס, שנחשב לסלט האהוב והפופולארי ביותר, הוא חלק בלתי נפרד מעיסקת החבילה. השנה אנחנו נערכים לשבור את השיא של השנה שעברה, ומגוונים ומשדרגים גם את תפריט הסלטים השלם, שכולל מטעמי חצילים במגוון סגנונות, וגם מנזולה, שולבטה ועוד".

קובץ מצורף
הוסף נושא חדש
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
מארחים בסוכה על בירה צוננת
5 תפריטים לאירוח בסוכה ו-5 בירות שילוו אותם
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
ספר המתכונים שלכם לחגים
כל המתכונים לחגים בעמוד אחד
קהילת על השולחן
שולחן חג - korisl, לוח הודעות יין
האירוע שם היה מדהים! - יהודית, פורום ביקורת מסעדות
אשמח לקבל את עזרתכם.. - בר, פורום האפייה

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel