דלג על Banners
Banners
מבצע חול
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

המתכון שאני הכי מצפה לו בגיליון המבוקשים של "על השולחן":
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת פירורים עם ריבה

Bookmark and Share
מרכיבים:
200 גר' חמאה/מרגרינה
2 ביצים
1/2 ק"ג קמח
1/2 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה:
+ מעבד את המרכיבים לבצק,לא ללוש יותר מידי
+ משטחים בתבנית 2/3 מהכמות ו1/3 משאירים בהקפאה
+ מכניסים למקרר לצינון במשך חצי שעה את התבנית עם הבצק
+ לאחר שמוציאים מורחים ריבה או קונפיטורה
+ ניתן לפזר קוקוס /אגוזים טחונים
+ מגרדים את יתרת הבצק בפומפיה גסה
+ אופים בחום של 200 מעלות במשך 10 דק' ולאחר מכן ממשיכים לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה

הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
לומדים לצלם אוכל
סדנת צילום עם לימור תירוש
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
לא מוקדם מדי להתכונן לחג
כל המתכונים לראש השנה בעמוד אחד
קהילת על השולחן
האם בזמן האפייה, אפשר להשאיר ... - ela, פורום האפייה
יו - daniela, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מר וגברת לי המסעדה המומלצת שלי - shani266, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel