דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

אחרי החגים כבר פה. חזרתם לבשל בריא?
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת פירורים עם ריבה

Bookmark and Share
מרכיבים:
200 גר' חמאה/מרגרינה
2 ביצים
1/2 ק"ג קמח
1/2 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה:
+ מעבד את המרכיבים לבצק,לא ללוש יותר מידי
+ משטחים בתבנית 2/3 מהכמות ו1/3 משאירים בהקפאה
+ מכניסים למקרר לצינון במשך חצי שעה את התבנית עם הבצק
+ לאחר שמוציאים מורחים ריבה או קונפיטורה
+ ניתן לפזר קוקוס /אגוזים טחונים
+ מגרדים את יתרת הבצק בפומפיה גסה
+ אופים בחום של 200 מעלות במשך 10 דק' ולאחר מכן ממשיכים לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה

הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדך הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
המתכון שיטיס אתכם לאיטליה!
הזדמנות אחרונה לשלוח מתכון על פי כללי הדיאטה הים תיכונית ולטוס לאיטליה
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
קהילת על השולחן
יש יותר טובות - ValeriaLutsky, פורום ביקורת מסעדות
וואוו, נראה מעולה - Mirit_dan29, פורום אוכל ומתכונים
רטרו פנקייק בר - Mirit_dan29, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel