דלג על Banners
Banners
ספר של שי לי מתנה למנוי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

מאכל הפסח האהוב עלי:
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת גבינה של פעם

Bookmark and Share
כשהייתי ילדה קטנה הייתי חובבת גדולה של אפיה ובישול ואפילו לא חלמתי אז להפוך את האהבה למקצוע. נהגתי לאפות עוגת גבינה מדהימה עם חומרים שהיו פעם.
חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 24:
500 גרם גבינה לבנה 9% (פעם קראנו לגבינה הזו גבינה שמנה)
2 קופסאות של אינסטנט פודינג וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה
3 ביצים
70 גרם סוכר
לבצק:
100 גרם חמאה
פתי בר 
+ מכינים את הבצק: מרסקים את הביסקויטים ומערבבים עם החמאה. משטחים מחצית מהכמות בתבנית ושומרים את המחצית הנוספת לשכבה העליונה.
+ מערבלים את יתר החומרים במיקסר עד לקבלת בלילה יציבה. יוצקים את התערובת על התחתית ומפזרים מעל את יתרת הביסקויטים. מכסים ומעבירים למקרר לכמה שעות. 

באותה תקופה הייתי מכינה קנקן שוקו חם לאחיותיי ולי, ובפנים שמה קוביות של לשונות חתול משוקולד. היינו יושבת ומחסלות עוגה שלמה. לימים בגרתי ויש לי ברזומה לפחות עשרות מתכונים של עוגות גבינה, אבל בעוגה זו יש לי את הבית שלי והמרפסת...
היו פעמים ששדרגתי את העוגה: הוספתי גרידת הדרים ושיניתי את תוכן התחתית לשקדים וחמאה, אבל המתכון הראשוני הוא הכי טעים. נסו וספרו לי איך יצא!

הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חם מהתנור - גיליון האפייה השנתי!
הזמינו עכשיו וקבלו אותו עד הבית
על השולחן עושים לכם סדר!
כל המתכונים לפסח במקום אחד
Baba au Rhum
עוגת שמרים ספוגה בסירופ רום ריחני
יקבי ברקן מציגים
בצירים חדשים לסדרות היוקרה
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
קהילת על השולחן
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים ליום העצמאות | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel