דלג על Banners
Banners
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על סקר
סקר

סקר

החמין שלי...
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגיות שיבולת שועל עם תוספות

Bookmark and Share
עוגיות טעימות וגם בריאות משיבולת שועל , קמח מלא ותוספות נפלאות. מהירות הכנה (כ7 דקות) . שילוב חמוץ-מתוק של שוקולד מריר וחמוציות . ניתן להחליף את התוספות בהתאם לאהבות..

100 גרם חמאה

1/2 כוס סוכר חום

2 כפות חלב

1 ביצה

1 כוס קמח מלא

1/2 כפית אפיה

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1/4 כפית מלח

1 כוס שיבולת שועל גסה

1 כוס תוספות : 1/3 כוס חמוציות ,1/2 כוס שוקוצ'יפס מריר (עדיפות ל60%), והשאר קוקוס

1. מחממים תנור ל175 מעלות.

2. מערבבים במיקסר חמאה מרוככת עם סוכר. מוסיפים חלב וביצה.

3. מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח. מקפלים לתערובת הרטובה.

4. מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים קלות. מוסיפים את כוס התוספות.

5. בעזרת 2 כפיות יוצרים תלוליות קטנות על נייר אפיה במרווחים של כ5 ס"מ לקבלת עוגיות רכות.

6. אופים כ-8 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב מעט. לאוהבי עוגיות פריכות - לאפות עוד כמה דקות. לצנן ולאכול.

 

גיוונים: בכוס התוספות ניתן להוסיף או להחליף מרכיבים בצימוקים, אגוזים, שקדים או שומשום.

 
 
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדף הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
קהילת על השולחן
המלצה על מסעדת תאו ברעננה - tami.sgroup@gmail.com, פורום ביקורת מסעדות
הנה גם מתכון מצויין לסופלה ... - במרכז, פורום האפייה
תהליך זכיינות - אסי, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
פודי צדדי
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel