דלג על Banners
Banners
חודשיים במתנה
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

החמין שלי...
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגיות פריכות

Bookmark and Share
עוגיות פריכות עם קוקוס וקינמון שמתפוצצות בפה והילדים משוגעים עליהן.

200 גר' מרגרינה בלובנד, רכה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3.5 כוסות קמח תופח
2 כפות חלב או מים
2 ביצים
1 כוס קוקוס טחון
סוכר וקינמון, לזרייה 

+ לשים את כל החומרים לתערובת אחידה. כדאי להכניס למקרר ל-1/2 שעה כדי שיהיה נוח יותר לעבוד עם הבצק.
+ מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עוגיות בעזרת חותכנים. מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל קינמון וסוכר.
+ אופים ב-180 מעלות 15-20 דקות.
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדף הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
לראשונה מזה 6 שנים – יין ישראלי ברשימה של Wine Spectator
מגזין היין הנחשב ציין לשבח את רקנאטי קברנה סוביניון מסדרת גליל עליון
קהילת על השולחן
מסעדה ירושלמית, עממית שתכניס ... - benyak, פורום ביקורת מסעדות
מסעדות מומלצות ברוטשילד - dafnawe, פורום ביקורת מסעדות
מסעדת גרקו (מסעדה ... - תמי, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel