דלג על Banners
Banners
מבצע חול
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

המתכון שאני הכי מצפה לו בגיליון המבוקשים של "על השולחן":
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגיות פריכות

Bookmark and Share
עוגיות פריכות עם קוקוס וקינמון שמתפוצצות בפה והילדים משוגעים עליהן.

200 גר' מרגרינה בלובנד, רכה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3.5 כוסות קמח תופח
2 כפות חלב או מים
2 ביצים
1 כוס קוקוס טחון
סוכר וקינמון, לזרייה 

+ לשים את כל החומרים לתערובת אחידה. כדאי להכניס למקרר ל-1/2 שעה כדי שיהיה נוח יותר לעבוד עם הבצק.
+ מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עוגיות בעזרת חותכנים. מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל קינמון וסוכר.
+ אופים ב-180 מעלות 15-20 דקות.
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
לומדים לצלם אוכל
סדנת צילום עם לימור תירוש
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
לא מוקדם מדי להתכונן לחג
כל המתכונים לראש השנה בעמוד אחד
קהילת על השולחן
האם בזמן האפייה, אפשר להשאיר ... - ela, פורום האפייה
יו - daniela, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מר וגברת לי המסעדה המומלצת שלי - shani266, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel