דלג על Banners
Banners
balkan
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

ששת העוזר שלך במטבח
Bookmark and Share

אחרי שנמכר בלמעלה מ-100 אלף עותקים, רב המכר הגדול מבית "על השולחן" יוצא במהדורה מעודכנת ומורחבת עם פרקים נוספים, מתכונים חדשים ומידע עדכני.
הספר אזל מהמלאי


"ששת", שכבר הפך לקלאסיקה על מדף ספרי הבישול המקומי, הוא כלי עבודה ייחודי ומקיף, המסייע לבשלנים מתחילים ומנוסים לבשל בביטחון, בהנאה ובהצלחה.
במהדורה החדשה למעלה מ-400 מתכונים המקובצים ב-65 פרקים, ועם זאת מדובר בהרבה יותר מאסופת מתכונים; המתכון הוא הרי רק ההתחלה, וכדי להצליח בהכנת מאכל, אפילו הפשוט ביותר, צריך להבין מדוע מבצעים כל פעולה - באיזה כלי מבשלים, איך בוחרים את חומרי הגלם, איך מטפלים בהם, כיצד מגישים ומאחסנים ועוד פרטים וטיפים, שהם הסודות האמיתיים של הבשלנים הטובים.

כל פרק בספר מוקדש למאכל אחד ונפתח בהסבר תמציתי וקולח, המפרט ומנמק את עקרונות ההכנה שלו. המתכונים עצמם מובאים בכמה גרסאות - מן הקל אל הכבד, מן המוכר ועד החדשני והיצירתי. לצידם מופיעים טיפים, הצעות הגשה, מתכוני המשך ועוד.
בחירת המאכלים משקפת את מה שאוהבים לבשל במטבח הישראלי הביתי: מאכלי עדות (קוסקוס, כבד קצוץ, חמין, שקשוקה ועוד) לצד מאכלים ממטבחי העולם (פאייה, קארי, ריזוטו, גספאצ'ו); אוכל של אמצע השבוע (שניצל, פירה, מרק ירקות ועוד) לצד מנות רושם לאירוח (רוסטביף, כתף טלה, קרפאצ'ו, מרקי קרם ועוד).

 

במהדורה החדשה הושם דגש מיוחד על תזונה בריאה, עם יותר מאכלים המבוססים על ירקות, דגנים וקטניות. כמו כן שולבו במתכונים חומרי גלם חדשים שנכנסו למזווה הביתי רק בשנים האחרונות.
על הספר חתומים שני אנשי אוכל מן השורה הראשונה. אבי שטייניץ, אחד השפים הבולטים והמוערכים במטבח הישראלי החדש ובעל ניסיון רב בהוראה ובהדרכת הבישול. אורלי פלא-ברונשטיין, מחברת רבי מכר רבים מבית "על השולחן": "ספר העוף הגדול", "המטבח הבריא", "המטבח הצמחוני" והעורכת הגסטרונומית הוותיקה של מגזין "על השולחן".

 

ספר מתכונים

 

מדוע מבשלים ירקות למרק במים קרים ואת הפסטה במים רותחים? מה קורה לתערובת של קציצות בזמן שהיא נחה במקרר? למה כתף מתאימה לקדרה ופילה לסטייק ולא להיפך? למה מותר להכין סלט כרוב מראש וסלט חסה אסור? ואיך נזכור את כל ההוראות וההנחיות האלה ברגע האמת?

המתכון, גם המדויק ביותר, הוא לא יותר מאוסף הנחיות שרירותיות אם לא מבינים את ההיגיון שמאחוריו. זה הרעיון שעמד לנגד עינינו כאשר ניגשנו לכתיבת הספר הזה. חלמנו שהספר יהפוך למין ששת שכזה, שיציץ מעבר לכתף של המבשל, יזרוק מילת עידוד או עצה ויעשה את הבישול לפעולה פשוטה, ידידותית ומהנה. זה אכן קרה ובגדול: "ששת" היה לרב מכר והודפס בלמעלה מ-20 מהדורות.

 

הספר אזל מהמלאי

הדפסשלח לחבר

ספרים נוספים

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חם מהתנור - גיליון האפייה השנתי!
הזמינו עכשיו וקבלו אותו עד הבית
על השולחן עושים לכם סדר!
כל המתכונים לפסח במקום אחד
Baba au Rhum
עוגת שמרים ספוגה בסירופ רום ריחני
יקבי ברקן מציגים
בצירים חדשים לסדרות היוקרה
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
קהילת על השולחן
מתכון לקינוח מיוחד שמתאים לפסח ... - zivazax, פורום האפייה
ארוחות בוקר שוות בארץ - היכן? - tomagi, פורום ביקורת מסעדות
יפו תל אביב - tomagi, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel