דלג על Banners
Banners
חידון פסח
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

יין מעורר השראה: ירדן קברנה סוביניון 2008

Bookmark and Share
יין מעורר השראה: ירדן קברנה סוביניון 2008

המסעדה: "מדזו" איטליאן גריל ובר, הוד השרון

בעלי המקום: ליונל קרייף ושמעון מאנה

היין: ירדן קברנה סוביניון 2008

המנות: דואט מדליוני פילה ואנטרקוט אנגוס
 

שתיים בצהריים, הוד השרון. שמש של חורף מלטפת את האורחים שיושבים בגינה המטופחת של מסעדת “מדזו". על השולחנות בחלל הפנימי ניצבים כ”הצעת הבית" — בקבוקי ירדן קברנה סוביניון 2008, שמשתלבים היטב בעיצוב המלוטש של המסעדה. סביב כמה שולחנות מתנהלות פגישות עסקים, כמה אחרים מאכלסים משפחות שנהנות מלאנץ' באווירה משוחררת ונעימה. השנים האחרונות הביאו עימן התחדשות מסעדנית גם מחוץ לערים הגדולות. “מדזו" מעידה כי הקז'ואל עובד היטב גם מחוץ לתל אביב.

 

על המיזם, שחגג לא מכבר יום הולדת ראשון, חתומים שניים: ליונל קרייף, מסעדן ותיק שפעיל כבר כ-20 שנה, בין היתר ב"מדזו" ההרצליינית, ושמעון מאנה, יזם נדל"ן שבנה את מבנה המסעדה כחלק מפרוייקט מגורים אותו הוא הקים מול הפארק המטופח של הוד השרון. “מסעדנות זה חיידק מדבק," אומר שמעון, “וברגע שנוצרה הזדמנות לחבור לאדם מקצועי ומיומן כמו ליונל – לא היססתי." יחד עם שף המסעדה איציק כהן הם מציעים מטבח מודרני בהשפעה איטלקית, שנשען על חומרים מקומיים איכותיים.

 

ירדן קברנה סוביניון הוא יין הדגל של יקבי רמת הגולן ואחד היינות החשובים בתעשיית היין המודרנית הישראלית. “קברנה ירדן מוביל את תפריט היין שלנו," אומר ליונל. “הוא מתאים לכל מנות הבשר ומשקף את הסגנון המקומי, את המסורת שמתפתחת ואת היציבות והאיכות הבלתי מתפשרת של היקב על פני שלושה עשורים." ליין המוצק ומלא הטעם התאים הצוות צמד מנות מנתחי בשר משובחים, שמדגישים את הפירותיות, האלגנטיות והמורכבות של ירדן קברנה סוביניון 2008. היין ישתלב היטב עם מבחר מנות בשר חמות וקרות, ואפילו מבחר גבינות קשות לקינוח.

 

מתכונים של מסעדת "מדזו":

 

ניוקי תפו"א עם כבדי עוף ברוטב מייפל וג'ינג'ר

סלמון עסיסי בגריל ברוטב יין לבן ואספרגוס

 

היכנסו לאתר של יקבי רמת הגולן | יקבי רמת הגולן בפייסבוק

הדפסשלח לחבר
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
בלוגים
פורומים – הודעות אחרונות
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות
מתכוני גולשים

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel