דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

החמין שלי...
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מהפכת האיכות של המלך ג'ורג'

Bookmark and Share
8/05/2012

מנות סביצ’ה טריות, קוקטיילים עדכניים ומיקום לוהט — האפקט המשולש של Pavella

 

הגזרה השכונתית של רחוב המלך ג’ורג’, בקטע שבין דיזנגוף סנטר לכיכר מסריק, עושה לאחרונה רעשים של “המתחם הבא”. חתיכת רחוב קטנה ורועשת, שבאופן מפתיע מסתמנת כמוקד עלייה לרגל גם עבור מי שמתגורר רחוק מהשכונה. בזה אחר זה צצו שם מקומות קטנים, שאיכותם בפשטותם: “ברטי” — מסעדת שף שכונתית, בר היין “בוטיק”, סניף של סנדוויצ’יית הקרואסונים “לה גאטרי” ואחרים. בחודש שעבר הצטרף אליהם גם “פּאבֶלה” — סביצ’ה וקוקטייל-בר, שתפס את החלל בו שכנה עד לא מכבר “סאקורה” היפנית של בעז צאירי. בדומה ל”ברטי” העיצוב כאן פשוט, הקירות כמעט חשופים ובעלי הבית הצעירים, נדב אביעם ורון זינגר, שנפגשו בעבודה במסעדת “טפאו”, בנו הכל במו ידיהם.

 

הרעיון פשוט: התפריט מבוסס על גרסאות שונות לסביצ’ה (34-25 שקל), המוגשות לצד קוקטיילים עם טוויסט (44-32 שקל). עמדת ההכנה של הסביצ’ה ממוקמת על הבר וחומרי הגלם מסודרים לאורך הקיר ונחתכים ברגע ההזמנה. התוצאה: מנות הסביצ’ה הכי טריות שיש. גם לעדת הצמחונים והטבעונים דואגים כאן עם מנה מוצלחת של חציל מאודה, חתוך לקוביות קטנות ומעורבב במשרה לימונית נועזת עם עשבי תיבול. בגזרת הערבובים אהבנו את נגיעת השארטרז במרגריטה הקלאסית, ועוד יותר את השילוב המפתיע של קפירינייה עם קמפארי ופירות יער (מעתה אמרו “קמפרינייה”).

 

שורה תחתונה: כשברקע מוזיקה קומוניקטיבית ומסביב קהל של מביני עניין, ל”פאבלה” בהחלט שמור מקום של כבוד בממלכתו המתפתחת של המלך ג’ורג’.

 

ועוד משהו: שווה לטעום את כיסני השעועית השחורה; השף יודע מה הוא עושה.

Pavella [המלך ג’ורג’ 79 תל אביב, טל’ 052-8800035, כל השבוע מ-18:00 עד 01:00]

 

 

הכתבה לקוחה מגיליון פברואר של על השולחן - 110 מתכוני חורף. להזמנות התקשרו 03-6488898 או לחצו כאן.

הדפסשלח לחברהוסף תגובה

כתבות נוספות

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדף הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
לראשונה מזה 6 שנים – יין ישראלי ברשימה של Wine Spectator
מגזין היין הנחשב ציין לשבח את רקנאטי קברנה סוביניון מסדרת גליל עליון
קהילת על השולחן
בלוגים
פורומים – הודעות אחרונות
ציפוי עוגת שוקולד - יריב, פורום האפייה
שאלה לגבי תזונה בדרכים - aviramhalevi29, פורום אכילה נכונה
שאלה לגבי תזונה בדרכים - aviramhalevi29, פורום אכילה נכונה
מתכוני גולשים

דלג על Banners
Banners
גשור
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel