דלג על Banners
Banners
מבצע ליידי ארקוס
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

לשון ברוטב יין אדום ופטריות

Bookmark and Share
לשון מתקשרת אצל הרבה אנשים עם מטבח פולני תפל ומשעמם, אבל לא היא. אמנם יש אנשים שלא ישושו לדעת מאיזה נתח מכינים את מנת ה"צלי" הנימוחה הזו.
1 לשון בקר, במשקל 11/2 ק"ג
3 בצלים קטנים, קלופים וחצויים
2 גזרים, קלופים וחתוכים גס
3 גבעולי סלרי
2 שיני שום, פרוסות
3 מסמרי ציפורן
3 עלי דפנה
1/2 כפית גרגירי פלפל אנגלי
1/2 כפית גרגירי כוסברה
לרוטב:
1 כוס יין אדום יבש
2 כוס ציר בקר
250 גרם פטריות שמפיניון (פרוסות או חצויות, תלוי בגודלן)
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
+ לתוך סיר גדול מכניסים את הלשון עם שאר המרכיבים, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה. 
+ מבשלים את הלשון כשעה וחצי, תוך כדי סילוק הקצף שמצטבר על פני המים. כשהלשון מתרככת מעט בשוליים, מוציאים מהמים.
+ מקלפים את הלשון מהעור שעוטף אותה, ומנקים משומן ועצמות. פורסים את הלשון לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
+ מסדרים את הפרוסות בסיר רחב. יוצקים יין וציר בקר (חשוב שיהיה טעים ומרוכז) ומבשלים כשעה, על להבה נמוכה. 
+ בחימום שלפני ההגשה מוסיפים את הפטריות, טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.

הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
טבעון מתכונים - roiki16, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מתכונים לחנוכה - roiki16, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
כתבה של האמנית ליאת ישי - עדי רומי, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel