דלג על Banners
Banners
bisim
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

סלט תירס, פלפלים וסלרי

Bookmark and Share
סלט גדול במחיר קטן
לסלט:
2 כוסות גרגרי תירס (מבושלים או משימורים)
3 פלפלים קלויים וקלופים חתוכים לרצועות
300 גרם פטריות טריות פרוסות
60 גרם צלפים
3 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
2 פלפלים אדומים קצוצים
2 בצלים ירוקים קצוצים
3 מלפפונים כבושים פרוסים דק
15 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
לרוטב:
1/3 כוס מיונז
1/3 כוס שמנת מתוקה
2 כפיות חרדל
1/2 כפית סוכר
2 כפות מיץ לימון
3-2 שיני שום קצוצות
3 גבעולי שמיר קצוצים דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
+ מערבבים בקערה את חומרי הסלט.
+ מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים. מניחים במקרר לפחות כשעה למיזוג כל הטעמים. מערבבים ומגישים.
תגיות:  , רות אוליבר
דרג את הכתבהדירוג כתבה סלט תירס, פלפלים וסלרי : 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
מתכון לקינוח מיוחד שמתאים לפסח ... - zivazax, פורום האפייה
ארוחות בוקר שוות בארץ - היכן? - tomagi, פורום ביקורת מסעדות
יפו תל אביב - tomagi, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel