דלג על Banners
Banners
מבצע מנויים שבועות
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

קציצות כרובית

Bookmark and Share
מתכון של איילת לטוביץ וגיל חובב
"הקציצות האלה טעימות חמות, וטעימות קרות, וטעימות טריות, וטעימות מהמקרר, וטעימות עם פסטה, וטעימות עם אורז, והכי הכי הן טעימות ביום שאחרי, בכריך".

1 כרובית
2/3 כוס פירורי לחם או קמח מצה
1 ביצה
מלח לפי הטעם

+ להפריד 1 כרובית לפרחים. לבשל במי מלח. לסנן.
+ כשמתקרר, למעוך עם מזלג או בעזרת מועך תפו"א. לערבב היטב עם יתר החומרים לקבלת בלילה אחידה. חשוב!! לשים במקרר ללילה. אם אין זמן, אז לפחות ל-5 שעות!
+ מוציאים מהמקרר, צרים קציצות (קצת יותר גדולות מכדור פינג פונג). מחממים שמן במחבת ומטגנים להזהבה משני הצדדים. 
 
 
דרג את הכתבהדירוג כתבה קציצות כרובית: 2 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. דייזי קרצ'מר (16/12/2010 08:07:12)
קהילת על השולחן
אין כמו צילומי קייק סמאש - דנית, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
פתיחת סתימה במטבח - רותם, לוח מוצרים חדשים
המלצה מעניינת - danit, לוח מוצרים חדשים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel