דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מרק פירות אדומים

Bookmark and Share
מרק פירות אדומים (הגדל)
מרק פירות אדומים
מרק פירות יער אלכוהולי, שמשתלב נפלא עם גלידה חמצמצה, כמו סורבה קסיס. בחורף, כשהתותים ממש בשיא העונה, אני מוותרת על כל הפירות האחרים ונותנת לתותים לככב סולו.

חומרים ל-4 מנות:
לסירופ:
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס ברנדי (אם מוצאים ברנדי פטל צרפתי - עדיף)
למרק:
½1 כוסות תותים חתוכים גס
1 כוס פטל אדום טרי או קפוא
1/2 כוס דומדמניות אדומות טריות או קפואות
לקישוט:
פירות יער טריים 

+ מכינים את הסירופ: ממיסים מים וסוכר בסיר קטן. ממשיכים לבשל עד שהסירופ מסמיך מעט. מסירים מהאש, מוסיפים ברנדי ומערבבים. מצננים ומעבירים למקרר.
+ מכינים את המרק ומגישים: טוחנים את כל חומרי המרק עם סירופ הסוכר במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני לתערובת חלקה.
+ מניחים מסננת עם בד חיתול מעל קערה גדולה. יוצקים בהדרגה את התערובת הטחונה, עד שמתקבל נוזל צלול.
+ מגישים קר ומקשטים בפירות יער טריים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה מרק פירות אדומים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
מסעדה ירושלמית, עממית שתכניס ... - benyak, פורום ביקורת מסעדות
מסעדות מומלצות ברוטשילד - dafnawe, פורום ביקורת מסעדות
מסעדת גרקו (מסעדה ... - תמי, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel