דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מרק פירות אדומים

Bookmark and Share
מרק פירות אדומים (הגדל)
מרק פירות אדומים
מרק פירות יער אלכוהולי, שמשתלב נפלא עם גלידה חמצמצה, כמו סורבה קסיס. בחורף, כשהתותים ממש בשיא העונה, אני מוותרת על כל הפירות האחרים ונותנת לתותים לככב סולו.

חומרים ל-4 מנות:
לסירופ:
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס ברנדי (אם מוצאים ברנדי פטל צרפתי - עדיף)
למרק:
½1 כוסות תותים חתוכים גס
1 כוס פטל אדום טרי או קפוא
1/2 כוס דומדמניות אדומות טריות או קפואות
לקישוט:
פירות יער טריים 

+ מכינים את הסירופ: ממיסים מים וסוכר בסיר קטן. ממשיכים לבשל עד שהסירופ מסמיך מעט. מסירים מהאש, מוסיפים ברנדי ומערבבים. מצננים ומעבירים למקרר.
+ מכינים את המרק ומגישים: טוחנים את כל חומרי המרק עם סירופ הסוכר במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני לתערובת חלקה.
+ מניחים מסננת עם בד חיתול מעל קערה גדולה. יוצקים בהדרגה את התערובת הטחונה, עד שמתקבל נוזל צלול.
+ מגישים קר ומקשטים בפירות יער טריים.
 
 
דרג את הכתבהדירוג כתבה מרק פירות אדומים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
קהילת על השולחן
תודה רבה על המדריך - עדי רומי, פורום אכילה נכונה
קפה קפה חיפה (המושבה ... - אוהד, פורום ביקורת מסעדות
מארח אצלי 20 אנשים - smokilevi@gmail.com, פורום אוכל ומתכונים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel