דלג על Banners
Banners
ששת דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מוס שוקולד

Bookmark and Share

 

140 גרם סוכר
2 כפות מים
2 ביצים
4 חלמונים
350 גרם שוקולד מריר, מומס
1 מיכל שמנת מתוקה
+ מבשלים את הסוכר עם המים ומכבים את האש לאחר 2 דקות רתיחה, לקבלת סירופ.
+ מקציפים את הביצים והחלמונים. כשמתקבלת תערובת תפוחה מאיטים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את סירופ הסוכר החם בזרם דק. ממשיכים להקציף במהירות בינונית, עד שהמסה מתקררת לגמרי ומתקבל קצף יציב. 
+ מערבבים חזק את השוקולד המומס (כשהוא פושר) עם מחצית מהשמנת המתוקה. ואת יתרת השמנת מקציפים. מערבבים ומקפלים את הקצפת לתוך קצף הביצים.
+ מערבבים את השוקולד עם התערובת המוקצפת ומעבירים לכלי ההגשה. מצננים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה מוס שוקולד: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
שולחן חג - korisl, לוח הודעות יין
האירוע שם היה מדהים! - יהודית, פורום ביקורת מסעדות
אשמח לקבל את עזרתכם.. - בר, פורום האפייה

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel