דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

טרוף שוקולד מריר - מתכון בסיסי

Bookmark and Share

 

300 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר משובח - 50% מוצקי קקאו, שבור לחתיכות
250 גרם שוקולד מריר - 70% קקאו, שבור לחתיכות קטנות
11/2 כוסות אבקת קקאו מאיכות טובה, בצבע חום-אדמדם כהה
+ מביאים את השמנת לרתיחה ומבשלים במשך 2 דקות. מסירים מן האש ומניחים לה להתקרר קלות. 
+ בינתיים ממיסים יחד את שני סוגי השוקולד. חשוב מאוד לא לחמם את השוקולד יותר מדי, לא לערבב אותו עם שמנת חמה מדי ולא לנסות להמיס אותו בטמפרטורה גבוהה מדי.
+ מכינים את הגנאש: מוסיפים לשוקולד את השמנת בבת אחת, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. השמנת והשוקולד צריכים להיות בערך באותה טמפרטורה - קצת מעל חום הגוף. אם עובדים עם מדחום - 40 מעלות. הברק של המסה מעיד על כך שהשוקולד והשמנת עורבבו נכון.
+ אם מכינים את הטרוף בחורף, מניחים לו להתקשות במשך לילה מחוץ למקרר. בקיץ - שומרים במקרר - בכלי מכוסה.
+ למחרת:מחממים את התערובת (שהתקשתה במשך הלילה), במיקרוגל (מחממים רק קצת עד שהתערובת מגיעה למרקם של קרם סמיך). 
+ מעבירים את התערובת למיקסר ומערבלים כ- 2 דקות במהירות בינונית כדי לקבל תערובת אוורירית יותר. 
+ ממלאים שק זילוף עם פיה רחבה וחלקה בגנאש השוקולד. מזלפים כדורים קטנים על משטח או על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים להם להתקשות. אפשר להכניס לחצי שעה למקרר ואפשר גם בחוץ, אם לא חם מדי.
+ מכינים צלחת עמוקה עם אבקת קקאו. בכפות הידיים מגלגלים את הכדורים בקקאו - מאחסנים בכלי סגור במקרר עד 15 יום.
 
 
דרג את הכתבהדירוג כתבה טרוף שוקולד מריר - מתכון בסיסי: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
קהילת על השולחן
תודה רבה על המדריך - עדי רומי, פורום אכילה נכונה
קפה קפה חיפה (המושבה ... - אוהד, פורום ביקורת מסעדות
מארח אצלי 20 אנשים - smokilevi@gmail.com, פורום אוכל ומתכונים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel