דלג על Banners
Banners
חידון פסח
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

נקניק שוקולד

Bookmark and Share
את האוצר הזה ניתן לשמור במקרר במשך שבוע ובמקפיא אפילו חודש.
חומרים לגליל אחד באורך 25 ס"מ:
250 גרם שוקולד מריר (70%), קצוץ
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 כפות דבש
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם משמש מיובש, קצוץ דק
50 גרם אגוזים קלויים, קצוצים דק
200 גרם עוגיות "אמרטי", מרוסקות דק
+ ממיסים את השוקולד עם חמאה ודבש במיקרוגל. בוחשים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. 
+ מוסיפים שקדים, משמש, אגוזים ו-3/4 מכמות העוגיות. מצננים ומעבירים למקרר למשך
שעה-שעתיים עד להתייצבות. 
+ על גבי נייר אפייה עורמים גליל של התערובת ומגלגלים לצורת נקניק. עוטפים ומקררים למשך חצי שעה. 
+ מוציאים מהמקרר, פותחים את ה"אריזה" ומגלגלים על מצע של פירורי העוגיות שנותרו. עוטפים בנייר אפייה וברדיד אלומיניום (כדי שהנקניק לא יספוג טעמים וריחות) ומחזירים למקרר. מקפיאים לפחות שעתיים לפני שאפשר לפרוס דק-דק ולהגיש.
דרג את הכתבהדירוג כתבה  נקניק שוקולד: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel