דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

נקניק שוקולד

Bookmark and Share
את האוצר הזה ניתן לשמור במקרר במשך שבוע ובמקפיא אפילו חודש.
חומרים לגליל אחד באורך 25 ס"מ:
250 גרם שוקולד מריר (70%), קצוץ
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 כפות דבש
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם משמש מיובש, קצוץ דק
50 גרם אגוזים קלויים, קצוצים דק
200 גרם עוגיות "אמרטי", מרוסקות דק
+ ממיסים את השוקולד עם חמאה ודבש במיקרוגל. בוחשים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. 
+ מוסיפים שקדים, משמש, אגוזים ו-3/4 מכמות העוגיות. מצננים ומעבירים למקרר למשך
שעה-שעתיים עד להתייצבות. 
+ על גבי נייר אפייה עורמים גליל של התערובת ומגלגלים לצורת נקניק. עוטפים ומקררים למשך חצי שעה. 
+ מוציאים מהמקרר, פותחים את ה"אריזה" ומגלגלים על מצע של פירורי העוגיות שנותרו. עוטפים בנייר אפייה וברדיד אלומיניום (כדי שהנקניק לא יספוג טעמים וריחות) ומחזירים למקרר. מקפיאים לפחות שעתיים לפני שאפשר לפרוס דק-דק ולהגיש.
 
 
דרג את הכתבהדירוג כתבה  נקניק שוקולד: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
קהילת על השולחן
קפה קפה חיפה (המושבה ... - אוהד, פורום ביקורת מסעדות
מארח אצלי 20 אנשים - smokilevi@gmail.com, פורום אוכל ומתכונים
שאלה לעניין פולנטה - bil13@walla.co.il, פורום אוכל ומתכונים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel