דלג על Banners
Banners
balkan
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת תותים

Bookmark and Share
עוגת תותים (הגדל)
עוגת תותים
בסיס ספוג מבושם בסירופ, שמכינים עם ריבת תות, ועליו קרם מסקרפונה-לימון ותותים מתוקים של שיא העונה. אפשר לקצר תהליכים ולהשתמש בטורט קנוי או בבסיס מרנג.

חומרים לתבנית בקוטר 20 ס”מ:

לבסיס ספוג:

3 ביצים
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
140 גרם (1 כוס) קמח תופח
30 גרם חמאה מומסת
להברשה:
3 כפות ריבת תות
לקרם:
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
100 גרם חמאת לימון מוכנה (למון קארד
של "וילקינס")

לציפוי:
1 סלסילה תות שדה
אבקת סוכר

+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ מכינים את העוגה: מקציפים ביצים שלמות עם סוכר לקצף תפוח ואוורירי. מקפלים פנימה קמח ובסוף חמאה מומסת.
+ יוצקים לתבנית ואופים כ-18 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. מצננים וחוצים לשתי שכבות.
+ מורחים על העוגה ריבת תות מדוללת במעט מים חמים (כדי שתיספג בעוגה). מניחים את הבסיסים זה על גבי זה. 
+ מכינים את הקרם ומצפים: מקציפים שמנת עם מסקרפונה וסוכר לקרם. מקפלים פנימה חמאת לימון.
+ מורחים את הקרם על העוגה ומקפיאים לחצי שעה. מסדרים תותים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת תותים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים ליום העצמאות | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel