דלג על Banners
Banners
ספר של שי לי מתנה למנוי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת אוראו הורסת

Bookmark and Share
עוגת אוראו הורסת  (הגדל)
עוגת אוראו הורסת

נראית מקצועית לגמרי, אבל מוכנה בתוך 4 שלבים בלבד. הבסיס היפהפה עשוי מעוגיות אוראו, שטוחנים עם חמאה ומהדקים לתחתית התבנית. מעל יש קרם מסקרפונה עם פירורי עוגיות ושוקולד, ולבסוף גנאש וקצפת. ילדים יסדרו את החדר שבוע בשביל עוגה כזאת.

חומרים לרינג (או לתבנית קפיצית) בקוטר 22 ס”מ:
לבסיס:
1 חבילה עוגיות אוראו (16 עוגיות סנדוויץ’)
30 גרם חמאה
לקרם מסקרפונה ועוגיות:
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 כפית אבקת קפה נמס
1 כפית תמצית וניל
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
10 עוגיות סנדוויץ’ אוראו מצופות שוקולד, קצוצות דק
50 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
לגנאש:
60 גרם שוקולד מריר קצוץ
60 מ”ל (1/4 כוס) שמנת מתוקה
לקישוט קצפת:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
2 עוגיות סנדוויץ’ אוראו מצופות שוקולד חתוכות לרבעים 

+ מכינים את הבסיס: מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בה רינג (או מרפדים תבנית קפיצית בעיגול נייר אפייה).
+ טוחנים עוגיות עם חמאה במעבד מזון לפירורים גדולים ולחים. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מקפיאים ל-15 דקות.
+ מכינים קרם מסקרפונה ועוגיות: מקציפים מסקרפונה, שמנת מתוקה, קפה נמס, וניל וסוכר לקרם יציב. מקפלים פנימה עוגיות קצוצות ושוקולד. יוצקים על הבסיס ומקפיאים לשעה.
+ מכינים גנאש: מניחים שוקולד בקערה קטנה. מחממים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד וממתינים דקה. מערבבים ויוצקים על הקרם. מעבירים לכמה דקות למקפיא עד שהגנאש מתקשה.
+ מכינים קישוט קצפת: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה. מורחים על הגנאש ומקשטים ברבעי עוגיות אוראו מצופות. שומרים במקפיא עד ההגשה.

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת אוראו הורסת : 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
40 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. טל (21/10/2011 08:33:42)
2. חן (21/02/2014 17:06:08)
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים ליום העצמאות | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel