דלג על Banners
Banners
balkan
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגיות שיבולת שועל, תפוחים ואגוזי פקאן

Bookmark and Share
עוגיות שיבולת שועל, תפוחים ואגוזי פקאן (הגדל)
עוגיות שיבולת שועל, תפוחים ואגוזי פקאן

מוסיפים קצת לחות לעוגיות שיבולת שועל קלאסיות. הן הכי טעימות ביום האפייה. את מה שנשאר שומרים במקרר. 

50 עוגיות | 20 דק' הכנה | 20 דק' אפייה
125 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר
200 גרם (1 כוס) סוכר דמררה
1 ביצה בטמפ' חדר
140 גרם (1 כוס) קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
150 גרם פתיתי שיבולת שועל דקים טחונים לאבקה
1/2 כפית קינמון טחון
1 כפית תמצית וניל
2 תפוחים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 ס"מ
50 גרם (1/2 כוס) אגוזי פקאן קצוצים גס

+ מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
+ מערבלים חמאה וסוכר כ-3 דקות במיקסר לקרם בהיר ואוורירי. מוסיפים ביצה ומערבלים עוד דקה לקבלת מרקם חלק ואחיד.
+ מנפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה לתוך התערובת, מוסיפים גם שיבולת שועל, קינמון ווניל ומערבלים דקה-שתיים עד לאיחוד החומרים.
+ מוציאים את הקערה מהמיקסר, מוסיפים קוביות תפוחים ואגוזי פקאן ומערבבים ידנית.
+ מניחים בתבניות תלוליות מהתערובת בקוטר 4 ס"מ בעזרת 2 כפות.
+ אופים 20-15 דקות עד הזהבה.
+ מצננים לטמפ' החדר ושומרים בקופסה אטומה במקרר (התפוחים חייבים קירור, כדי שלא יתקלקלו). רצוי לאכול באותו יום. 

 

טיפ: אם בהמשך העוגיות נרטבות מהתפוחים, מחממים תנור ל-160 מעלות ומייבשים אותן 7-5 דקות. מצננים לטמפ' החדר לפני שמגישים. שומרים בקופסה אטומה.

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגיות שיבולת שועל, תפוחים ואגוזי פקאן: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
10 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות
זו לא ביקורת. - ק., פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel