דלג על Banners
Banners
balkan
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגיות קוואקר, צימוקים ואגוזים ללא סוכר

Bookmark and Share
דחוסות וטעימות בטעם ובריאות. משביעות ומתאימות לחולי סוכרת במקום מנת הפרי היומית. נשמרות מצוין בכלי אטום.
240 גרם חמאה רכה
390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר
2 ביצים קטנות
2 כפיות תמצית וניל
290 גרם קמח מלא
11/2 כפיות סודה לשתייה
3/4 כפית מלח
11/2 כפיות קינמון
560 שיבולת שועל (קוואקר), קצוצה
200 גרם צימוקים כהים
140 גרם אגוזי מלך קצוצים
+ במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל ומערבלים לקבלת מירקם קרמי. 
+ בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה. 
+ מערבבים את הקוואקר עם צימוקים ואגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעזרת כף עץ. 
+ מחממים תנור ל-180 מעלות. 
+ בעזרת כף יוצרים עוגיות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-15 דקות. יש להיזהר מאפיית יתר. 
+ מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום
דרג את הכתבהדירוג כתבה  עוגיות קוואקר, צימוקים ואגוזים ללא סוכר: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
זו לא ביקורת. - ק., פורום ביקורת מסעדות
נקרא מצוין. - ק., פורום האפייה
יש כמה תוספים/צמחי מרפא - דויד_בר, פורום אכילה נכונה

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel