דלג על Banners
Banners
bisim
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת בננה-שוקולד

Bookmark and Share

 

חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (באורך 35 ס"מ):
150 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
4 ביצים
2 1/2 כוסות קמח
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1 1/2 כוסות רסק מבננות צהובות
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית.
+ בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד.
+ יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות או עד למבחן הקיסם.
דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת בננה-שוקולד: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
22 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel